Кіровоградщина: не працюючий мешканець області демонтував з діючої ж.д. колії 17 підкладок і 136 залізничних костилів

Жовтень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Одержавши телефонне повідомлення від диспетчера ст. Гайворон про відсутність 153 деталей верхньої будови колії працівники лінійного відділу на ст. Христинівка УМВС України на Одеській залізниці виїхали на місце події і затримали зловмисника «на гарячому».

Крадієм виявився 55-річний тимчасово не працюючий мешканець одного із сіл Гайворонського району Кіровоградської області, який демонтував з діючої колії 17 підкладок і 136 залізничних костилів та встиг частково перенести їх у схованку. Правоохоронці встановили, що чоловік живе одинаком за рахунок випадкових заробітків і раніше був судимий за ст. 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.

Свої дії правопорушник пояснив тим, що потрібні гроші на власні потреби і таким чином він намагався збагатитися, здавши крадене на пункт прийому металобрухту. Літній чоловік запевняв правоохоронців, що в пошуках будь-якого заробітку він не усвідомлював можливих тяжких наслідків своїх дій, які могли призвести до аварії потягу.

Тож завдяки своєчасній інформації залізничників та оперативному реагуванню працівників міліції крадіжку було зупинено, а деталі в повному обсязі повернуто залізниці. Дана подія на безпеку руху потягів не вплинула.

Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool