Кіровоградщина: не поділили столик у закладі відпочинку, за це удар ножем

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

41-річний потерпілий з проникаючим ножовим пораненням вночі звернувся за допомогою до лікарні. Медики повідомили про подію правоохоронців, які того ж дня затримали підозрюваного у скоєнні злочину.

Ним виявився 20-річний житель районного центру. Попередньо встановлено, що напередодні ввечері чоловіки у різних компаніях відпочивали у розважальному закладі.
Згодом між ними виникла сварка через те, що місцеві жителі не поділили столик у закладі відпочинку. Одна із компаній на деякий час вийшла із приміщення, а коли повернулася, то виявилось, що їх місця вже зайняли інші відвідувачі.
З’ясовувати стосунки чоловіки продовжили на вулиці. Молодший ударив старшого ножем у груди, а потім утік з місця пригоди.
Потерпілий потрапив у районну лікарню. Медики виявили у нього, окрім проникаючого ножового поранення, ще й ушкодження одного з внутрішніх органів.
Підозрюваного правоохоронці затримали того ж дня на одній з вулиць районного центру та вилучили у нього ніж. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.
Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, наразі вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool