Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання  «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 17 липня 2012 року

 

Працівники Олександрівського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні пограбування. Ним виявися 26-річний непрацюючий житель одного із сіл району. Зловмисник неподалік залізничного вокзалу відкрито заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі 350 гривень 32-річного місцевого жителя. За цим фактом порушено кримінальну справу. Мобільний телефон вилучено.

До Новгородківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 47-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що невідома особа викрала її велосипед, який вона залишила без нагляду біля під’їзду будинку. У скоєнні злочину правоохоронці викрили 51-річного раніше судимого жителя районного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу. Велосипед вилучено та повернуто власниці.

Працівники Кіровського відділу міліції встановили особу підозрюваного у пограбуванні 17-річної місцевої жительки. Ним виявився 24-річний раніше судимий житель обласного центру. На одній із вулиць міста зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком з хрестиком потерпілої. За цим фактом порушено кримінальну справу. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool