Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 3 серпня 2012 року

Працівники Новгородківського райвідділу міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжки телевізору із домоволодіння жительки одного із сіл району. Ними виявилися двоє односельчанок потерпілої, 35 та 52 років. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадений телевізор вилучено.

До Ленінського відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення 47-річного жителя обласного центру про те, що невідомі особи шляхом розбиття вікна у автомобілі викрали із салону транспортного засобу два електроінструменти та кабель довжиною 50 метрів. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили у скоєнні злочину двох кіровоградців, 27 та 28 років, один із яких раніше судимий. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У місті Олександрії в одному із магазинів спрацювала «тривожна» кнопка. Виїхавши на місце події, працівники ВДСО та міського відділу міліції виявили 30-річну місцеву жительку, яка намагалась не розплатившись, пронести у сумці повз касу кілька баночок крему на загальну суму понад 200 гривень. Наразі вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool