Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 28 серпня 2012 року

Працівники Ульяновського райвідділу викрили у скоєнні злочину 20-річного місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у викраденні з території домоволодіння жительки районного центру кількох виробів із чавуну та алюмінію, а також запчастини до автомобіля. Наразі встановлюється вартість викраденого та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

У будинку 28-річного непрацюючого раніше судимого жителя міста Світловодськ правоохоронці виявили 47 набоїв калібру 5,6 мм, які, за словами чоловіка, він знайшов на звалищі та зберігав як сувенір.
А у домоволодінні 46-річного жителя одного із сіл Голованівського району працівники міліції виявили 22 набої того ж калібру, а також близько 10 грамів коноплі.
Боєприпаси та наркотичні засоби вилучено і направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції встановили особи підозрюваних у скоєнні крадіжки з території фермерського господарства у одному із сіл району. Ними виявилися троє місцевих жителів, 53, 28 та 24 років, останній із яких раніше судимий. Зловмисники викрали із комбайна 200 літрів дизельного палива. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У місті Новоукраїнка працівники міліції в одній із кімнат квартири, в якій проживає 17-річний раніше судимий місцевий житель виявили та вилучили близько 200 грамів подрібненої речовини, схожої на рослини коноплі.
А на території домоволодіння 52-річного жителя одного із сіл Світловодського району правоохоронці виявили незаконний посів 33 кущів коноплі.
Вилучене направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Новомиргородського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася жителька одного із населених пунктів району. Жінка повідомила, що з подвір’я її домоволодіння було викрадено велосипед. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваної у скоєнні злочину. Нею виявилася 47-річна жителька іншого села. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool