Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 27 листопада 2012 року

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 344 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення, інші правопорушення та події. З них 114 з ознаками кримінального правопорушення.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення жителя одного із сіл району про те, що невідомі особи з його подвір’я викрали мотоцикл. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що транспортним засобом заволоділи двоє 20-річних жителів інших населених пунктів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Із заявою про крадіжку до Вільшанського райвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його будинку у травні було викрадено мобільний телефон. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Ним виявився раніше судимий 23-річний односельчанин потерпілого.

До Кіровського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із лікарень міста за допомогою звернулась 60-річна місцева жителька. Медики діагностували у жінки перелом однієї із кісток руки. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала під час сварки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин із 28-річною родичкою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool