Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 27 серпня 2012 року

Працівники Знам’янського міського відділу міліції викрили у скоєнні пограбування місцевих жителів, 21 та 19 років. До відділу міліції звернулася жителька одного із сіл району та повідомила, що двоє осіб чоловічої статті відкрито заволоділи мопедом її внука. Як з’ясувалося хлопець наздогнав грабіжників і між ним та підозрюваними зав’язалася бійка, після чого злодії втекли з місця події, залишивши мопед на вулиці. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

В одному із населених пунктів Онуфріївського району у 37-річного місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили 7 набоїв калібру 5,4 мм. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов на околиці села. За цим фактом проводиться перевірка.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами голови, грудної клітини та ноги доставлено 56-річну місцеву жительку. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала на ґрунті особистих неприязних відносин від свого 26-річного родича, жителя одного із сіл району.

Працівники Кіровського відділу міліції встановили особу підозрюваної у скоєнні крадіжки золотого ланцюжка та обручки із сумочки 16-річної кіровоградки. Нею виявилася 14-річна жителька обласного центру, яка разом із потерпілою відпочивала в одній компанії. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Бобринецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа викрала залізобетонні опори у кількості 20 штук з недіючою сільськогосподарської будівлі, розташованої на околиці населеного пункту. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявися 32-річний місцевий житель.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції на одній із вулиць міста затримали для складання адміністративного протоколу 19-річного місцевого жителя, який розпивав спиртні напої у громадському місці. Крім того, у юнака в кишені правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з коноплею. За цим фактом проводиться перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool