Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 25 серпня 2012 року

Протягом двох діб працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 33 випадки нанесення тілесних ушкоджень, 19 крадіжок майна громадян, 5 випадків вилучення зброї і боєприпасів та 1 злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Світловодського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 15-річного жителя одного із населених пунктів району. Зловмисник підозрюється у викраденні із господарської будівлі 51-річного місцевого жителя виробів із чорного металу.

На території міста Олександрії працівники ДАІ зупинили автомобіль під керуванням 37-річного жителя одного із сіл району. У салоні авто правоохоронці виявили та вилучили три набої калібру 7,62 мм. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов у лісосмузі. За цим фактом проводиться перевірка.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні за допомогою звернувся 22-річний місцевий житель, у якого лікарі діагностували струс головного мозку та забій верхньої щелепи. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 36-річний житель районного центру біля приміщення розважального закладу.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки чотирьох двигунів та металевих кріплень до них із території сільськогосподарського товариства, розташованого у одному із сіл району. Ним виявися 22-річний житель районного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool