Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 23 серпня 2012 року


Працівники Олександрівського райвідділу міліції затримали за підозрою у скоєнні злочину 18-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник викрав 80 літрів дизельного палива з баку трактора, що знаходився на подвір’ї односельчанина.

До Новоукраїнського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 69-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з його будинку було викрадено кошти у сумі 1400 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися 47-річний та 46-річна місцеві жителі, раніше судимі. Вони разом з потерпілим розпивали спиртні напої, а потім із кишені господаря витягли гроші і привласнили їх. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції під час огляду у гаражі 23-річного жителя одного із сіл району виявили та вилучили паперовий згорток із понад 40 набоями калібру 5,6 мм. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов поблизу місцевої водойми та залишив собі. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Олександрійського райвідділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 23- та 37-річного жителів району. Зловмисники на велосипедах перевозили 50 штук металевих арматур довжиною близько 2 метрів кожна, викрадених із території місцевого підприємства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool