Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 23 липня 2012 року

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 33-річного раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у нанесенні ножового поранення 37-річному жителю районного центру. Попередньо встановлено, що чоловік прийшов до колишньої співмешканки та на грунті ревнощів ударив ножем у груди теперішнього співмешканця жінки. Потерпілого було госпіталізовано до районної лікарні та прооперовано. За цим фактом порушено кримінальну справу. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КК України.

У будинку 43-річного жителя одного із сіл Світловодського району за письмовою згодою власника під час проведення огляду правоохоронці виявили предмет, схожий на пістолет-самопал, а також порох та більше 40 набоїв різного калібру, які, за словами чоловіка, він зберігав з метою колекціонування та самозахисту. Зброю і боєприпаси працівники міліції вилучили та направили на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 58-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її будинку було викрадено гроші у сумі 1000 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявися 21-річний непрацюючий раніше судимий житель одного із сіл району. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Працівники Гайворонського райвідділу міліції у одному із населених пунктів району зупинили 37-річного місцевого жителя, у якого виявили паперовий згорток з марихуаною вагою близько 15 грамів.
А у господарському приміщення 34-річної жительки одного із сіл Ульяновського району працівники міліції виявили близько 10 грамів коноплі.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool