Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 22 серпня 2012 року

Працівники Маловисківського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки скутера жителя одного із населених пунктів району. Ним виявися 34-річний місцевий житель. Зловмисник скористався тим, що власник залишив свій транспортний засіб без нагляду біля під’їзду будинку.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа розбирає огорожу на одній із вулиць міста поблизу навчального закладу. На місце події прибули працівники патрульної служби та відділу Державної служби охорони. Правоохоронці виявили 25-річного місцевого жителя, який саме збирався віднести додому з десяток цеглин. Підозрюваного затримали.

В одному із сіл Гайворонського району працівники міліції під час огляду з письмової згоди власника домоволодіння місцевого жителя виявили 9 набоїв калібру 5,45 мм, які, за словами чоловіка, він знайшов на початку серпня у лісосмузі.
А в одному із населених пунктів Кіровоградського району у 26-річного місцевого жителя правоохоронці виявили мисливську рушницю, яку чоловік зберігав, не маючи відповідного дозволу.
Боєприпаси та зброю працівники міліції вилучили на направили на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

Працівники Світловодського міського відділу міліції на території домоволодіння жителя одного із сіл району виявили та вилучили 25 кущів коноплі. За словами чоловіка, нарковмісні рослини він вирощував для власних потреб. За цим фактом проводиться перевірка.

До Кіровоградського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся власник поля, розташованого на території одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідомі особи викрали кілька сотень качанів кукурудзи. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили у скоєнні злочину 23-річного раніше судимого жителя іншого населеного пункту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool