Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 21 серпня 2012 року

Працівники Новгородківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 18-річного місцевого жителя, який підозрюється у крадіжці. До правоохоронців звернувся приватний підприємець, житель обласного центру та повідомив, що під час перебування в одному із сіл району з його автомобіля було викрадено металевий ящик з інструментами на загальну суму понад 800 гривень.

На території домоволодіння 44-річного жителя Світловодська правоохоронці виявили 11 кущів коноплі, які вилучено та направлено на дослідження. За словами чоловіка, нарковмісні рослини він вирощував для рибогосподарських потреб. За цим фактом проводиться перевірка.

По лінії «102» до Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із магазинів міста було скоєно крадіжку грошей із каси. На місце події для перевірки інформації прибули працівники міліції. Правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявися 29-річний раніше судимий місцевий житель. Зловмисник викрав із торгової точки понад 400 гривень. У кишені брюк підозрюваного працівники міліції виявили та вилучили викрадені кошти.

До Новоукраїнського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 66-річна місцева жителька. З домоволодіння потерпілої було викрадено дитячий велосипед та алюмінієві і металеві вироби. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявися 13-річний раніше судимий житель районного центру.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool