Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події на 20 серпня 2012 року

Працівники Олександрійського міськвідділу міліції встановили особу зловмисників, які, проникши у житло 51-річної місцевої жительки, викрали два трансформатори з її чорно-білих телевізорів, електродвигун з пилососа та компресор з холодильника. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють двох олександрійців 16 та 14 років.
 

Стала жертвою злочину і 90-річна жителька Олександрівки. Невідомі викрали три газових балони з приміщення літньої кухні. Працівники Олександрівського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 30-річний місцевий житель.
За даними фактами порушено кримінальні справи.

До Олександрійського міськвідділу міліції із заявою про злочин звернувся 53-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа, підібравши ключ до замка, проникла до його помешкання, звідки викрала ноутбук та веб-камеру. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрювану у скоєнні цього злочину. Нею виявилася 31-річна місцева жителька. За даним фактом порушено кримінальну справу.

До Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення з однієї з лікарень обласного центру про доставлення 29-річного кіровоградця з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої проникаючої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, перелому основи черепу та численними переломами кісток обличчя. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 24-річний місцевий житель в у ході сварки, що виникла під час спільного розпиття алкогольних напоїв.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool