Кіровоградщина: наркотики голубиною поштою (ФОТО)

Липень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

22 липня близько 18:00 години в Кіровоградській виправній колонії №6 було перекрито невдалу спробу доставки наркотичної речовини до охороняємої території.

Оперативним відділом Кіровоградської виправної колонії №6, було отримано інформацію відносно того, що засуджений даної установи, за попередньою домовленістю з цивільними особами, має намір вчинити спробу доставки наркотичної речовини до охороняємої території, для подальшого їх вживання та розповсюдження.
Дані дії засуджений С. намагався здійснити за допомогою птаха, якого тривалий час підготовлював у колонії та в подальшому переправив на волю, де громадянин М. прикріпивши до голуба згорток з певним вмістом, відпустив його вбік охороняємого об’єкту. Птах, пам’ятаючи місце годівлі, подолавши основну огорожу приземлився на території установи, де засуджений С. зняв згорток, впевнився в його вмісті та шляхом слідування з промислової зони через між зонний КПП намагався пронести до житлової. Під час слідування засуджений С. був затриманий працівниками оперативного відділу, які в присутності понятих, здійснили особистий обшук та огляд речей засудженого.
В результаті чого в верхньому одязі засудженого С., а саме в правій кишені куртки спец. одягу було виявлено та вилучено фрагменти бинту темно-коричневого кольору зі специфічним запахом сухофруктів. Про дану подію було повідомлено до чергової частини МВ УМВС України в Кіровоградській області та спільно зі слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце пригоди, було задокументовано факт вилучення. В подальшому вище вказані фрагменти бинту були опечатані спеціалістом експертного центру у встановленому порядку та направлені для проведення експертизи.
Даний факт внесено до журналу єдиного обліку.

22 липня близько 18:00 години в Кіровоградській виправній колонії №6 було перекрито невдалу спробу доставки наркотичної речовини до охороняємої території.

 

Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool