Кіровоградщина направила близько 40 тонн гуманітарного вантажу для жителів Авдіївки

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко повідомив, що 31 січня отримав доручення Президента України Петра Порошенка стосовно надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки.

Уже наступного ранку робоча група в ОДА сформувала гуманітарний вантаж для відправки на Схід. Сергій Кузьменко також особисто звернувся до голів райдержадміністрацій та міських голів і доручив зібрати на своїх територіях речі першої необхідності для надання допомоги постраждалим жителям Авдіївки.

Учора, 1 лютого, з Кіровоградщини до Краматорська було відправлено 6 автомобілів з гуманітарною допомогою. 2 вантажівки від Олександрійського району, одна від міста Кропивницький, по одній вантажівці відправили Світловдський міськвиконком та Світловодська РДА. За оперативною інформацією 5 автомобілів уже прибули до місця призначення і розвантажилися.

Сьогодні ще 2 вантажівки, одна із Новоукраїнського району з продовольчими товарами, а інша від ТДВ "Інтерресурси" із твердим паливом вирушать на Схід.

Загалом з нашої області для надання допомоги жителям Авдіївки направлено майже 5 тонн дизпалива, 2 тонни пеллет та 20 тонн дров. Також зібрано та відправлено майже 10 тонн продовольчих товарів (цукор, крупи, макарони, борошно, олія, м'ясні і ковбасні вироби, сири, рибні та овочеві консерви, печиво, кава, чай та питна вода). Серед речей першої необхідності у гуманітарних вантажах – понад 1 тонна теплого одягу, а також матраци, подушки, ковдри, валянки, посуд, свічки і вироби медичного призначення.

Наразі в облдержадміністрації відпрацьовують питання направлення до Авдіївки будівельних матеріалів.
Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко висловлює слова подяки керівникам підприємств, установ і організацій Кіровоградщини, які відгукнулися на заклик влади і у такий короткий строк зуміли зібрати гуманітарну допомогу постраждалим жителям Авдіївки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool