Кіровоградщина: надзвичайні події з 8 по 11 лютого 2013 року

Лютий 11, 2013 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

8 лютого у с. Розношенське Ульяновського району виникла пожежа домашніх речей в приміщенні літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
В Бобринці у р.Бобринка виявлено загиблого чоловіка 1974 р.н., тіло якого місцевим населенням вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
У с. Глодоси Новоукраїнського району рятувальниками надано допомогу керівництву дошкільного навчального закладу по промиванню системи опалення.
9 лютого у дачному кооперативі «Колос», що на території Созонівської сільської ради Кіровоградського району, рятувальниками надано допомогу по вилученню автомобіля «ВАЗ-2101» з колії ґрунтової дороги.
У с. Костянтинівка Новоукраїнського району виникла пожежа 55 м2 покрівлі, 25 м2 дерев’яної підлоги та домашніх речей в приватному житловому будинку, що належить 45-річному місцевому жителю, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні в ліжку господаря.
У с. Червоне Гайворонського району виникла пожежа 100 кг сіна на горищі господарчої будівлі в приватному домоволодінні. Причина пожежі – коротке замикання електромережі на горищі.
10 лютого у с. Цибулеве Знам’янського району виникла пожежа 1 м2 постільних речей в приватному житловому будинку, який належить 89-річній пенсіонерці. До пожежі призвела необережність з вогнем 29-річної онуки, яку з діагнозом отруєння чадним газом та алкогольне отруєння госпіталізовано до реанімаційного відділення Знам’янської ЦРЛ.
У смт Павлиш Онуфріївського району виникла пожежа 15 м2 пластикової обшивки, 3 віконних рам та 2 дверей в приватному житловому будинку, що належить 43-річному місцевому жителю, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В Олександрії виникла пожежа 3 м2 балки перекриття та домашніх речей в приватному житловому будинку. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.
У с. Давидівка Голованівського району виникла пожежа 15 м2 перекриття, покрівлі та 700 кг сіна в нежитловому будинку на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У с. Павлівка Компаніївського району виникла пожежа 2 м2 майна в житловому будинку на території приватного домоволодіння. Причина – несправність пічного опалення.
У с. Турія Новомиргородського району рятувальниками надано допомогу співробітникам швидкої медичної допомоги по вилученню автомобіля швидкої із ускладненої ділянки ґрунтової дороги. Таку ж допомогу надано водієві автомобіля «Toyota Camry» на території Обознівської сільради Кіровоградського району.


Прес-служба Територіального управління МНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool