Кіровоградщина: надзвичайні події з 5 по 8 липня 2013 року.

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

5 липня в Олександрії виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами.
В Олександрії надано допомогу пенсіонерці по вилученню шістьох цуценят з ями.
У смт Онуфріївка рятувальниками надано допомогу працівникам швидкої по вилученню з водопропускної споруди 50-річного чоловіка, який упав туди по необережності та травмувався.
6 липня у Кіровограді рятувальниками надано допомогу 36-річному чоловіку по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на його автомобіль.
7 липня у с. Іванівка Долинського району виникла пожежа 16 м2 господарчої споруди, 16 м2 сінника та 8 тонн сіна на території домоволодіння 56-річного чоловіка. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
На території Аджамської сільської ради виникла пожежа 500 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У м. Помічна Добровеличківського району виникла пожежа 170 м2 житлового будинку, який належить 32-річному чоловіку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт.
В Олександрії виникла пожежа 1 м2 дивану в квартирі житлового будинку, у якій проживає 64-річний чоловік. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
У с. Косівка Олександрійського району на р. Березівка внаслідок необережного поводження на воді загинув 30-річний чоловік. Місцевим населенням тіло загиблого вилучено з водойми.
У смт Онуфріївка на місцевому ставку внаслідок необережного поводження на воді загинув 51-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. Місцевим населенням тіло загиблого вилучено з водойми.
Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool