Кіровоградщина: Надзвичайні події з 30 по 31 жовтня 2012 року

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

До реанімаційного відділення Кіровоградської центральної міської лікарні з діагнозом «отруєння грибами» у середньоважкому стані госпіталізовано 58-річну жінку.
До реанімаційного відділення Гайворонської центральної районної лікарні з діагнозом «отруєння грибами» у середньоважкому стані госпіталізовано 52-річного жителя районного центру.
У м. Кіровограді рятувальники чергового відділення державної пожежно-рятувальної частини №6 надали допомогу правоохоронцям по відкриванню дверей квартири, а рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №2 та аварійно-рятувального загону спецпризначення допомогли комунальникам міста розпиляти та прибрати дерево, яке впало на проїжджу частину та лінію електропередач на розі вулиць Андріївська та Габдрахманова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool