Кіровоградщина: надзвичайні події з 20 по 21 липня

Липень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У м. Кропивницький біля Далекосхідного кладовища, в Онуфріївському районі біля с. Лозуватка та у Долинському районі біля с. Олександрівка виникло три пожежі сухої трави на відкритій території площею 0,55 га.
Кіровоградський р-н, с. Карлівка, місцевий став: виявлено загиблого пенсіонера 1936 р.н., тіло якого особовим складом ДПРЧ-4 вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
м. Кропивницький, вул. Юрія Краснокутського та вул. Юрія Липи: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу по відкриванню дверей квартир за двома адресами.
м. Кропивницький, вул. Комарова: підрозділом ДПРЧ-2 проведено демеркуризацію в під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку, в якому розбили медичний термометр.
м. Знам’янка: підрозділом ДПРЧ-18 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Бобринецький р-н, біля с. Дібрівка: підрозділом ДПРЧ-24 надано допомогу по буксируванню автомобіля ВАЗ-2101 з кювету на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool