Кіровоградщина: надзвичайні події з 2 по 5 листопада 2012 року

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 1

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

2 листопада у с. Шостаківка Кіровоградського району порушення господаркою правил пожежної безпеки при експлуатації печі спричинило пожежу 45 кв. м покрівлі та перекриття господарчої споруди на території її приватного домоволодіння.
У м. Кіровограді за двома адресами рятувальники допомогли власникам відкрити двері квартир.
У Кіровограді і Гайвороні рятувальники надали допомогу водіям по вилученню їх автомобілів з багна, в смт Компаніївці – з кювету.
3 листопада у с. Новий Стародуб Петрівського району виникла пожежа 25 кв. м покрівлі нежитлового будинку. Причина та збитки встановлюються.
У м Світловодську необережне поводження з вогнем невстановленої особи спричинило пожежу 1 кв. м обшивки вхідних дверей у квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. Оперативність та професіоналізм рятувальників завадили вогню перекинутись на квартиру та майно.
У м. Кіровограді горіло 10 кв. м покрівлі житлового будинку. Причина та збитки пожежі – встановлюються.
В Ульяновському районі на 253-му кілометрі автошляху Київ-Одеса працівники державної пожежно-рятувальної частини №26 допомогли співробітникам ДАІ відбуксирувати причеп вантажного автомобіля «КАМАЗ», розрізали та прибрали дорожні відбійники з проїжджої частини.
У м. Кіровограді по вулиці Кропивницького працівники аварійно-рятувального загону спецпризначення дістали собаку з каналізаційного люку.
У с. Лаврівка Долинського району рятувальники надали допомогу водієві по відбуксируванню автомобіля з кювету.
4 листопада у с Золотарівка Світловодського району необережне поводження з вогнем невстановленої особи призвело до пожежі 0,5 тонни сіна на території приватного домоволодіння.
В смт Вільшанка виникла пожежа домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина та збитки встановлюються.
На 92-му кілометрі автошляху Кіровоград-Миколаїв на території Компаніївського району рятувальники надали допомогу водієві во вилученню автомобіля «ЗІЛ-130» з кювету
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool