Кіровоградщина: надзвичайні події з 19 по 22 квітня 2013 року.

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

19 квітня у м.Долинській виникла пожежа 18 м2 покрівлі господарчої споруди на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Березівка Олександрійського району на 312 км перегону ст. Користівка–Лікарівка виникла пожежа електрообладнання електровозу ВЛ – 80К. Причина пожежі встановлюється.
Поблизу с. Овсяниківка Кіровоградського району виникла пожежа 2,5 га сухої трави та чагарників на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Родніковій виникла пожежа 300 м2 сухого очерету на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Новомиргороді виникла пожежа 0,5 т сіна в господарчій споруді. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Гоголя виникла пожежа 5 м2 салону автомобіля “Volvo S90”. Причина - коротке замкнення електропроводки автомобіля.
У ставку с. Новоандріївка Новгородківського району виявлено тіло 34-річного чоловіка. Загиблого вилучено з водойми рятувальниками місцевого підрозділу. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
У смт Смоліне Маловисківського району надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по відкриванню дверей квартири.
Під час розкопування межі городу на території приватного домоволодіння у с. Велика Виска Маловисківського району стався вибух (за орієнтовними даними – запалювача артилерійського снаряду). Внаслідок події травмовано чоловіка 1967 р.н. Потерпілого з осколочними травмами рук та ніг у стані середнього ступеня важкості доставлено до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні. Обставини події встановлюються, на місці події працювала оперативна група ДПРЧ-23, експертна група Управління МВС в області.
У Кіровограді по вул. Габдрахманова надано допомогу комунальним службам міста по розпилюваннню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на будівлю обласного шкірвендиспансеру.
20 квітня у с. Дмитрівка Знам’янського району виникла пожежа 2 м2 господарчої споруди, яка належить 62-річному місцевому жителю. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при спалюванні господарем сміття.
У Кіровограді виникла пожежа 200 м2 очерету на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
У м. Помічна Добровеличківського району виникла пожежа 18 м2 господарчої споруди, яка належить. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії у мікрорайоні «Жовтневий» на території дачного кооперативу виникла пожежа 6 м2 покрівлі дачного будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул.Курортній рятувальниками надано допомогу по зняттю кішки з дерева.
21 квітня у с. Грузьке Кіровоградського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У ст. Ємилівка Голованівського району виникла пожежа 50 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У с. Протопопівка Олександрійського району виникла пожежа 18 м2 покрівлі надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Світлогорській виникла пожежа 15 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Тишківка Новомиргородського району виникла пожежа 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Волкова надано допомогу КРЕП №3 по зняттю з огорожі балкону на восьмому поверсі оздоблювальної плитки, яка загрожувала падінням на тротуар.
У Світловодську надано допомогу по відкриванню дверей квартири. Таку ж допомогу господарям надано за двома адресами у Кіровограді.
22 квітня у Кіровограді по просп. Правди виникла пожежа 8 м2 домашніх речей в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, де проживає 48-річний чоловік. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool