Кіровоградщина: надзвичайні події з 18 по 19 липня

Липень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
У м. Кіровограді по вул. Вінницькій, с. Недогарки Олександрійського району та у с. Інгуло-Кам’янка Новгородківського району виникло 3 пожежі сухої трави на відкритій території загальною площею 80 м2. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Олександрівський р-н, с. Цвітне: виникла пожежа 1 га пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Новоукраїнський р-н, с. Петрівка: виникла пожежа 30 м2 сінника та 5 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано житловий будинок та господарчу будівлю.

м. Олександрія: виникла пожежа 15 м2 будівельного сміття в п’ятиповерховому житловому будинку, що не експлуатується. Причина пожежі встановлюється.

м. Світловодськ: виникла пожежа мотоцикла ІЖ «Юпітер». Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, біля с. Обознівка: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева з проїжджої частини.

Штормове попередження:
Вночі та вдень 19 липня по місту та області очікується гроза, пориви вітру 15-20 м/с, вночі по місту та місцями по області шквал 25-30 м/с, крупний град, місцями по області сильний дощ.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool