Кіровоградщина: на залізничному вокзалі у чоловіка виявили набої та гранату

Жовтень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов у лісосмузі в одному з районів м. Кривий Ріг та зберігав при собі без мети збуту. Працівники поліції з’ясовують обставини події.

Під час патрулювання території міста Долинська працівники сектору реагування патрульної поліції на залізничному вокзалі помітили чоловіка, який поводився підозріло.

Ним виявився 45-річний мешканець Дніпропетровської області. У ході перевірки документів та проведення поверхового огляду громадянина у його пакеті виявили предмети, схожі на набої калібру 5,45 мм у кількості 296 штук, та гранату Ф-1 з вкрученим важелем.
Вилучене направлено для проведення експертизи.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool