Кіровоградщина: на водоймі загинула людина

Червень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1930 | Коментарі: 0

17 червня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставу м. Олександрії потонув чоловік.

Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС України в області відразу прибули до місця події та приступили до обстеження акваторії ставу, адже після пірнання чоловік так і не з’явився на поверхні води.

За допомогою рятувального човна і спеціального спорядження рятувальники почали обстеження водойми, в якому приймав участь і Олександрійський клуб аквалангістів «Катран». Внаслідок пошукових робіт тіло загиблого чоловіка було піднято на поверхню. Обставини загибелі та причина смерті наразі встановлюються експертами.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Кіровоградщина: на водоймі загинула людина


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool