Кіровоградщина: на водосховищі загинув рибалка

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

7 травня о 04:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жительки м.Світловодськ про те, що її 39-річний співмешканець пішов купатися на Кременчуцьке водосховище у районі Андрушчиного Яру та не повернувся.

На місце події прибув бойовий підрозділ ДПРЧ-17 У ДСНС України у Кіровоградській області. Зі слів жінки стало зрозуміло, що пара прийшла із гумовим човном задля того аби перевірити сітки з виловленою рибою. Похід здійснили саме у нічний час, так як зараз вилов риби заборонено (триває нерест). Щодо обставин трагедії, то жінка зазначила, що коли вони спустили човен на воду, її чоловік пішов за веслами, а коли повернувся, човен віднесло хвилями і він кинувся рятувати плавзасіб. Чому не врахував досить холодну температуру води – не зрозуміло. До того ж, коли будь-яка справа, тим більше така, повертається фінансовою вигодою, то бажання наживи бере гору над здоровим глуздом.
Вже о 06:35 до пошуків ймовірного загиблого приступили бійці водолазно-рятувального відділення. За декілька годин було обстежено 8 тисяч м кв водного простору. Пошуки тривали протягом двох днів, але водолази зважили на те, що загиблого могло віднести течією на будь-яку відстань та глибину, тож пошуки було припинено. 13 травня до місцевого підрозділу надійшло повідомлення з міліції про виявлення загиблого рибалки. На місце події прибули водолази, які вилучили небіжчика на берег. Причина його смерті наразі встановлюється експертами.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool