Кіровоградщина: на військовому об’єкті СБУ провела антитерористичні навчання (ВІДЕО)

Червень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Кіровоградській області завершила масштабні антитерористичні навчання. Вони проходили на одному з військових об’єктів регіону.

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Збройних сил України.

Під час триденних навчань правоохоронці відпрацювали дії із виявлення та знешкодження умовних диверсійних груп. За легендою тренувань, зловмисники прибули в область для вчинення провокацій на одному з військових об'єктів, а також на інших важливих об'єктах критичної інфраструктури. Силовики своєчасно зреагували та знешкодили саморобні вибухові пристрої та завадили «диверсантам» потрапити на військовий об’єкт.

Метою навчань було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії з протидії диверсійним і терористичним загрозам. Координаційна група Антитерористичного центру проаналізувала ефективність навчань і відзначила високий рівень підготовки та взаємодії

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool