Кіровоградщина: на відкритій території ліквідовано 6 займань

Вересень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритій території. 

Зокрема, двічі на гасіння таких пожеж залучались вогнеборці м. Олександрія (1 га сухої трави – біля вул. Франка м. Олександрія та 600 м2 сміття – смт Олександрійське).

По одному разу такі займання ліквідували бійці 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (1га сміття – с. Степанівка Устинівської СТГ), 27-ї ДПРЧ смт Новгородка та МПК с. Верблюжка (70 м2 сухої трави – за межами с. Верблюжка Новгородківської СТГ), 1-ї ДПРЧ м. Кропивницький (4 м2 сміття - на відкритій території вул. Пашутінська обласного центру) та 34-ї ДПРЧ смт Смоліне (0,9 га очерету – на відкритій території вул. Спаська с. Березівка Смолінської СТГ).
 

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, листя та сміття.

 ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool