Кіровоградщина: на відкритих територіях ліквідували 13 пожеж

Квітень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 2159 | Коментарі: 0

Упродовж доби 3 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС України 13 разів виїжджали на гасіння займань сухої рослинності та сміття. Загальна площа пожеж склала понад 1,9 га. 

Найбільша пожежа трав’яного покриву сталась поблизу с. Дібрівка Бобринецького району. Там на відкритій території зайнялось 1,7 га сухої рослинності, яку ліквідували рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

Шановні громадяни! Необачно кинутий недопалок чи спалювання минулорічної рослинності на власному обійсті може призвести до масштабних пожеж у екосистемі, що становить серйозну загрозу для здоров’я, життя та майна громадян. Крім того, спалюючи сухостій, людина завдає непоправної шкоди довкіллю, знищуючи мікросвіт, який існує на поверхні ґрунту.

Прес-служба У ДСНС в області


 Кіровоградщина: на відкритих територіях ліквідували 13 пожеж


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool