Кіровоградщина: на відкритих територіях ліквідовано 9 пожеж

Березень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 2311 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів залучались до ліквідації пожеж сухостою на відкритих територіях.

Зокрема 24 березня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький загасили 5 таких пожеж (с. Зоря Кропивницького району - 1 га сухої трави, мк-н Завадівка - 1 га сухої трави та 20 м2 дерев, вул. Київська - 60 м2 сухої трави, вул. Кримська - 400 м2 сухої трави та вул. Леваневського - 200 м2 сухої трави).

Того ж дня рятувальники 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ загасили пожежу 350 м2 сухої трави, яка виникла о 12:00 поблизу р. Синюха обіч траси Стрий-Знам’янка. Вогнеборці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння 50 м2 сухої трави у с. Бірки та 500 м2 очерету і сухої трави біля місцевого ставу с. Івангород. Також бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська загасили пожежу 1,8 га сухої трави біля с. Василівка Долинського району.

Шановні громадяни! Бережімо навколишнє природне середовище від знищення пожежами! Закликаємо вас бути відповідальними та вкрай обережними у весняний пожежонебезпечний період.

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів залучались до ліквідації пожеж сухостою на відкритих територіях.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool