Кіровоградщина: на узбіччі затримали крадіїв

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

27 грудня близько 6-ої ранку у Новгородківському районі під час патрулювання працівники ДАІ помітили на узбіччі автомобіль зі спущеним колесом, біля якого три чоловіки усували несправність.

Як тільки патрульний автомобіль під’їхав ближче і інспектори запитали, чи потрібна допомога, чоловіки почали тікати. Інспектори ДАІ не розгубилися, запідозривши неладне, почали переслідування. Одного з чоловіків вдалося затримати. І, як виявилося, не дарма.
Затриманий чоловік відмовлявся розмовляти з інспекторами і пояснювати свій вчинок та своїх знайомих. Провівши перевірку за обліками національної бази даних було встановлено, що номерні знаки покинутого автомобіля, належать геть іншій автівці. Враховуючи ситуацію, правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Новгородківського районного відділу УМВС України в області. В автомобілі виявилося близько 30 ящиків з алкогольними напоями та продуктами харчування. Крім того, серед знайдених речей було альпіністське спорядження, виготовлені кустарним способом шипи для пробивання шин, ручний слюсарний пристрій для розрізання металу та інші інструменти. Пояснити наявність цих предметів затриманий відмовлявся.
Дана справа зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Проводяться слідчі дії.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool