Кіровоградщина: на узбіччі виявлено тіло вбитого чоловіка

Лютий 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1403 | Коментарі: 0

На початку лютого до Петрівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів на узбіччі виявлено тіло чоловіка.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу потерпілого, ним виявився 59-річний місцевий мешканець.

За висновками медичних працівників, смерть громадянина настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

У ході проведення слідчих дій працівники поліції з’ясували, що чоловік прийшов у гості до 32-річного знайомого, де разом із ще одним односельцем вони розпивали алкогольні напої.
Через деякий час між гостем та господарем будинку виникло непорозуміння. У результаті чоловіки обмінялися ударами. Старший із них упав на підлогу, ударився головою та від отриманих тілесних ушкоджень знепритомнів. Пробувши добу у домоволодінні, до свідомості так і не прийшов.
Наступного дня ввечері зловмисник із допомогою металевого візка відвіз та залишив потерпілого на узбіччі дороги, де чоловік помер.

У даний час особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Петрівського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool