Кіровоградщина: на трасі перекинулася фура (ФОТО)

Жовтень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1682 | Коментарі: 0

22 жовтня о 14:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по ліквідації наслідкі ДТП, що сталась біля с. П’ятихатки Смолінської СТГ Новоукраїнського району, де водій вантажного автомобіля «DAF» з’їхав з дороги у кювет та перекинувся.

Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска, що прибули на місце події, провели розвантаження даного автомобіля та за допомогою лебідки та буксирувального троса автомобіль вилучили з кювету. Травмованого водія вантажівки госпіталізовано до Новорахангельської ЦРЛ.

на трасі перекинулася фура

О 18:40 надійшло повідомлення про ДТП біля с. Лозуватка Великосеверинівської СТГ Кропивницького району між легковим автомобілем «AUDI» та вантажним автомобілем МАЗ, внаслідок якої загинув водій легкового автомобіля 1955 р.н. Рятувальники АРЗСП ГУ ДСНС в області, що прибули на місце події, за допомогою гідроінструменту деблокували тіло загиблого.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool