Кіровоградщина: на території приватних домоволодінь виникло 8 пожеж

Вересень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 8 займань на приватних обійстях, дві з них – разом із МПК с. Мартоноша та с. Нерубайка.

При цьому врятовано від знищення вогнем 5 будівель різного призначення.

Зокрема пожежу 2 тонн соломи у с. Мартоноша Новомиргородського району загасили бійці 25-ї ДПРЧ смт Новомиргород та місцева пожежна команда, 10 м2 займання господарчої будівлі у с. Тарасівка Бобринецького району приборкали рятувальники 24-ї ДПРЧ м. Бобринець. 2 тонни сіна горіло у с. Іванівка Петрівського району – приборкали бійці 32-ї ДПРЧ смт Петрове. У с. Мануйлівка Маловисківського району виникла пожежа 4 м2 сміття у господарчій споруді, яку приборкали рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска, а у м. Долинська місцеві вогнеборці загасили пожежу 8 м2 покрівлі господарчої споруди та 40 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння. Кропивницькі рятувальники приборкали пожежу 30 м2 покрівлі господарчої споруди у с. Бережинка та особовий склад 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ спільно з місцевою пожежною командою ліквідували займання 6 м2 покрівлі сараю у районному центрі.
Крім того, у Новоукраїнці по вул. Пушкіна 17 вересня о 09:31 виникла пожежа 2 м2 ліжка та постільних речей у приватному будинку. Вогнеборці 19-ї ДПРЧ о 09:49 локалізували та о 10:06 – ліквідували пожежу.

Аналогічний випадок стався у с. Протопопівка Олександрійського району, де о 23:40 загорілось ліжко та домашні речі загальною площею 6 м2. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія о пів на першу годину ночі локалізували та о 01:25 – ліквідували займання.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool