Кіровоградщина: на території Олександрійського лісництва відбувся рейд

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

Відпочинок з родиною чи друзями у лісі – гарна ідея для вихідних або відпустки. 

Та, на жаль, не всі громадяни вважають своїм обов’язком дотримуватися правил пожежної безпеки у лісі, завдаючи при цьому шкоди і самим собі, й довкіллю. Зважаючи на це, у пожежонебезпечний період рятувальники спільно з представниками правоохоронних органів та лісівниками продовжують проводити рейди і патрулювання у лісових масивах області.

2 серпня рейд відбувся на території Олександрійського лісництва Онуфріївського лісгоспу.

Учасники рейду здійснили обхід території, оглянули найбільш привабливі для відпочивальників галявини, щоб переконатись у відсутності порушників. Під час розмови з громадянами пояснювали, якої шкоди завдають лісові пожежі і що винуватцями більшості з них є людина, та нагадували про обережність з вогнем. Відпочивальникам вручили застережні листівки з правилами пожежної безпеки. Представник Національної поліції наголосив, що за провокування пожеж у екосистемах існує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Шановні громадяни, не забувайте дбати про правила пожежної безпеки під час відпочинку та особливо у спекотну суху погоду. Адже, збережене довкілля – це збережене ваше життя і здоров’я. Дбаючи про зелені легені планети, ви дбаєте про своє майбутнє!

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool