Кіровоградщина: на рахунку затриманого зловмисника більше 10 крадіжок кабелю

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

Ним виявився 40-річний житель Олександрії. Своїми діями злодій завдав збитків на суму у майже 32 тисячі гривень. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

«До відділу поліції надійшли повідомлення про крадіжки майна підприємства зв’язку у різних частинах міста.
Проведеними слідчо-розшукових заходами поліцейські встановили особу чоловіка, який скоював злочини. Ним виявився місцевий мешканець, що вже потрапляв на лаву підсудних.
У даний час йому оголошено підозру за 12 епізодами злочинної діяльності» - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool