Кіровоградщина: на р. Чорний Ташлик втопилося двоє людей

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

На пункт зв’язку ДПРЧ-19 У ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що двоє жителів м. Новоукраїнка провалилися під лід на р. Чорний Ташлик та загинули. Чоловіки повертаючись додому, вирішили скоротити шлях.

На місце події негайно прибули рятувальники на аварійно-рятувальному автомобілі, який використовується у таких випадках. Прибувши на місце бійці відразу обстежили територію та з’ясували, що товщина льоду 3 см., отже виходити на нього вкрай небезпечно. Тому було прийнято рішення залучити водолазів аварійно-рятуальної служби оперативного реагування Кіровоградської області, які і вилучили тіла загиблих на поверхню вранці 20 грудня.
Тож, шановні громадяни, не випробовуйте долю, не ризикуйте своїм життям і здоров’ям. Особливо у період нестійкого температурного режиму. Намагайтеся уникати виходу на лід, та не дозволяйте дітям гратися біля водоймищ. Перш ніж ступити на лід, дізнайтесь про товщину льодового покриву, адже виходити на лід можна лише тоді, коли його товщина досягне 7 см; для влаштування ковзанки – не менше 10-12 см; масова переправа пішки може бути організована при товщині льоду не менше, ніж 15 см. Пам’ятатйе виходити на лід і йти по ньому безпечніше там, де вже пройшли люди (по їх слідах чи стежках). Будьте обережні!
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool