Кіровоградщина: на пожежі загинув пенсіонер

Грудень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

28 грудня об 11:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Самсонова с. Диківка Знам’янського району сталась пожежа. 

На місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. Як з’ясувалось, у приватному житловому будинку горить ліжко та речі домашнього вжитку на площі 3 м². Під час гасіння пожежі вогнеборцями було виявлено тіло загиблого чоловіка 1952 р.н. О 12:18 пожежу локалізовано та о 12:38 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 18-ї та 9-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Знам’янка і смт Пантаївка м. Олександрія. Причину пожежі та обставини загибелі громадянина наразі встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool