Кіровоградщина: на пожежі загинув господар будинку

Грудень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

29 грудня о 09:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в с. Стара Осота Олександрівського району.

По прибуттю на місце події було встановлено, що у житловому будинку зайнялись ліжко та постільні речі. Під час гасіння пожежі в одній із кімнат рятувальники виявили тіло загиблого господаря 1973 р.н.

Силами вогнеборців о 10:05 пожежу локалізовано та о 10:10 – ліквідовано.
До гасіння пожежі залучались 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та добровільна пожежна дружина ПАТ «2-й ім. Петровського цукрозавод».

Причина пожежі та обставини смерті чоловіка встановлюються фахівцями.

У ДСНС України у Кіровоградській області

29 грудня о 09:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в с. Стара Осота Олександрівського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool