Кіровоградщина: на пожежі загинула пенсіонерка

Серпень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 593 | Коментарі: 0

31 липня о 10:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу будинку, що не використовується за призначенням, у с. Каніж Новомиргородського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 40 м2 покрівлі будинку та 40 м2 речей у ньому. Травмованих та загиблих немає. Рятувальниками 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород о 12:30 пожежу було локалізовано та о 12:52 – ліквідовано.

У Світловодську по вул. Героїв України о 19:35 виникла пожежа 1 м2 речей на балконі квартири на 3-му поверсі 5-типоверхового житлового будинку. Травмованих та загиблих немає. Силами вогнеборців 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ о 19:46 займання локалізовано та о 19:50 – ліквідовано.

1 серпня о 03:15 до оперативно-координаційного центру У ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що у м. Олександрія по вул. Нижче-Польова у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіла покрівля на площі 20 м2 та домашні речі на площі 10 м2. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблої господарки 1937 р.н. Силами вогнеборців о 03:48 пожежу було локалізовано та о 04:46 – ліквідовано.

Причини усіх трьох пожеж та загибелі громадянки з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool