Кіровоградщина: на пожежі врятували чоловіка

Червень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

12 червня о 21:40 Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Гайове Олександрійського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 7 м2 салону автомобіля УАЗ 452. 

О 21:47 пожежу було ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї ДПРЗ смт Олександрівка.

Вже 13 червня о 02:41 стало відомо про займання 12 м2 речей домашнього вжитку у квартирі на другому поверсі 2-х поверхового житлового будинку по вул. Івана Мазепи м. Світловодськ. Під час гасіння пожежі врятовано чоловіка 1956 р.н. О 03:05 займання локалізовано та о 03:57 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ.

Крім того, займання сміття на відкритих територіях приборкали бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький по вул. 1-а Залізнична та на території Первозванівської ОТГ.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС Украхни у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool