Кіровоградщина: на пожежі врятовано 36-річного чоловіка

Квітень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

27 квітня о 20:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Суботці Знам’янського району сталася пожежа в житловому будинку.

Отримавши виклик, на місце події прибуло одне відділення державної пожежно-рятувальної частини №18 м.Знам’янка та Трепівська місцева пожежна команда.
Під час проведення розвідки в кімнаті житлового будинку, рятувальниками на підлозі було виявлено непритомного 36-річного сина господаря. Після евакуації потерпілого на свіже повітря, його передано працівникам швидкої медичної допомоги. Врятований знаходиться в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом, стан тяжкий.
Внаслідок пожежі вогнем було знищено дерев’яне ліжко, постільні речі, двері та телевізор площі 2 м кв. Фахівцями встановлено, що чоловік залишив недопалок, що і призвело до пожежі.
Як з’ясувалося, потерпілий проживає разом із батьком у його житловому будинку. Під час виникнення пожежі господаря вдома не було. Батько потерпілого стверджує, що неодноразово застерігав сина про небезпеку паління у ліжку, проте син до його порад не дослухався.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool