Кіровоградщина: на пожежах загинули чоловік та жінка (ФОТО)

Листопад 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

27 листопада о 12:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Кам’яна Криниця Благовіщенського району. 

Як з’ясувалось, у будинку горіло домашнє майно загальною площею 3 м2.

Під час ліквідації пожежі рятувальниками було виявлено тіло громадянина – власника будинку 1958 р.н. Бійці 26-ДПРЧ м. Благовіщенське спільно з місцевою пожежною командою с. Йосипівка о 12:50 локалізували та о 13:27 ліквідували займання.

У Кропивницькому по тупику Дагестантський о 13:23 зайнявся флігель на території приватного домоволодіння. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіли домашні речі, меблі на площі 8 м2 і покрівля будівлі на площі 8 м2. У приміщенні флігеля рятувальниками було виявлено тіло жінки 1973 р.н. О 13:50 пожежу було локалізовано та о 14:38 ліквідовано вогнеборцями 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

Причини обох пожеж та загибелі людей встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Кіровоградщина: на пожежах загинуло двоє чоловіків (ФОТО)

Кіровоградщина: на пожежах загинуло двоє чоловіків (ФОТО)

Кіровоградщина: на пожежах загинуло двоє чоловіків (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool