Кіровоградщина: на пенсіонерку вчинили розбійний напад

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

40-річний раніше судимий житель Маловисківського району, підняв руку на 76-річну жінку та, погрожуючи застосувати ножа, відібрав у неї пенсію. За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення.

Повідомлення про напад на жительку одного з населених пунктів надійшло до Маловисківського райвідділу міліції від односельчан потерпілої.
Попередньо правоохоронці встановили, що зловмисник проник до будинку бабусі вранці, пошкодивши скло у вікні. Ударивши пенсіонерку кілька разів в обличчя, чоловік почав вимагати грошей, а інакше, пригрозив потерпілій застосувати ножа.
Перевернувши всі речі, нападник таки натрапив на те, що шукав. Тож, забравши трохи більше тисячі гривень, кинувся тікати з помешкання. Підозрілого чоловіка, що біг від будинку, помітили односельчани і пішли перевірити, що сталося. Побиту бабусю знайшли в одній із кімнат, після пережитого вона почувалася не дуже добре. Та коли все ж змогла розповісти про напад, сусіди негайно викликали швидку і зателефонували у міліцію.
- Потерпіла та місцеві жителі надали прикмети зловмисника, завдяки чому правоохоронці швидко вийшли на його слід. Як з’ясувалося, ним виявився місцевий житель, раніше неодноразово засуджений за крадіжки. Одразу після скоєного чоловік подався до обласного центру, але вже через півтори доби був затриманий працівниками міліції, – розповів в.о. начальника Маловисківського РВ УМВС в області Сергій Бєлов.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні відповідного кримінального правопорушення. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool