Кіровоградщина: на пенсіонера вчинили розбійний напад

Січень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

36-річний чоловік ударив потерпілого по голові, відібрав сумку з документами, грошима та мобільним телефоном.

Встановити особу нападника правоохоронцям вдалося вже наступного дня після отриманої інформації про тяжкий злочин. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Пригода сталася близько 19 години у місті Знам’янка. 62-річний чоловік повертався з роботи, коли на дворі сутеніло. Не почувши кроків за спиною, потерпілий відчув страшний біль у голові, після чого знепритомнів. Прийшовши до тями, пенсіонер зрозумів, що на нього скоєно напад, крім того, з місця зникли речі: сумка з мобільним телефон, документами та готівкою у сумі 400 гривень.

Діставшись додому, чоловік вирішив до поліції не звертатися, оскільки своїх кривдників розгледіти просто не встиг. Дізнавшись про неприємності, що сталися з батьком, правоохоронцям про пригоду повідомила телефоном вже його донька.
«За місцем проживання потерпілого виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники негайно взялися до роботи. Наступного дня їм вдалося встановили особу підозрюваного.

Ним виявився 36-річний непрацюючий місцевий житель. Як з’ясувалося, після скоєного нападу зловмисник встиг продати мобільний телефон жертви, наявні гроші так само витратив того ж вечора, придбавши для себе алкоголь», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Нині підозрюваний дає покази слідчим. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool