Кіровоградщина: на обліку перебуває 13,4 тис. безробітних громадян області

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи на кінець вересня 2013р. перебувало 13,4 тис. безробітних громадян області. Статус безробітного протягом місяця отримали 2,3 тис. осіб.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області порівняно з серпнем зменшився на 0,01 в.п. і на кінець вересня п.р. становив 2,27% населення працездатного віку, у сільській місцевості – на 0,01 в.п. і 2,46%, у міських поселеннях – на 0,01 в.п. та 2,17% відповідно.
Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами й організаціями до служби зайнятості, збільшилась за місяць на 1,1% і на кінець вересня 2013р становила 2 тис. (на кінець вересня 2012р. – 1,4 тис.).
Навантаження зареєстрованих безробітних на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) порівняно з серпнем не змінилося і на кінець вересня п.р. становило 7 осіб.
За сприяння державної служби зайнятості у вересні п.р. було праце-влаштовано 1,1 тис. осіб проти 0,9 тис. осіб у серпні.
Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю впродовж вересня п.р., становила 10,9 тис. осіб. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 945 грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool