Кіровоградщина: на набережній м. Світловдськ відбувся рейд

Вересень 14, 2019 | Новини | Переглядів: 491 | Коментарі: 0

Біля водойм Кіровоградщини збирається чимало відпочивальників не лише влітку, а й на початку вересня теж.

Адже в оксамитовий сезон важко відмовити собі у задоволенні позасмагати чи скупатися у річці під лагідним вересневим сонцем. Проте, забуваючи про правила безпеки, більшість людей ризикує власним життям та здоров’ям.

Щоб нагадати про елементарну обережність, рятувальники проводять з мешканцями області роз’яснювальну роботу.

13 вересня працівники Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області поспілкувалися з громадянами на набережній м. Світловдськ. Під час спілкування рятувальники наголошували, що не варто вживати алкогольні напої, перед тим як збираєтесь поплавати чи порибалити. Дуже важливо під час відпочинку слідкувати за дітьми та не дозволяти їм самим заходити у воду або гратись самостійно біля води чи інших споруд, що можуть бути розташовані на березі водойми. Крім того, людям нагадали, що небезпечно запливати далеко від берега, стрибати у воду з кам’янистих берегів, технічних споруд, плавати у місцях зі стрімкою течією, обережно користуватись плавзасобами, особливо надувними. Фахівці Служби порятунку закликали співрозмовників ніколи не втрачати пильність, проводячи своє дозвілля біля відкритої води. Небезпечна стихія не знає жалю ні до старого, ні до малого.

Кожен, хто нехтує простими заходами безпеки, може загинути в одну мить. Тож рятувальники порадили вивчити правила поведінки на воді, викладені у застережних листівках, та передати важливі знання іншим, особливо – дітям.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool