Кіровоградщина: на місцевих водоймах відбулися рейди (ФОТО)

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

Влітку біля водойм Кіровоградщини збирається чимало відпочивальників. У період відпусток та канікул важко відмовити собі у задоволенні позасмагати чи скупатися у річці.

Але, забуваючи про правила безпеки, більшість людей ризикує власним життям та здоров’ям. Щоб нагадати про елементарну обережність, рятувальники проводять з мешканцями області роз’яснювальну роботу.

3 серпня працівники Новгородківського районного підрозділу Управління ДСНС у Кіровоградській області поспілкувалися з відпочивальниками на місцевих водоймах. Особливу увагу фахівці Служби порятунку звернули на дітей, які часто розважаються без нагляду дорослих. Рятувальники зазначили, що не варто хизуватись перед друзями ризикованими вчинками. Дітей попередили, що вкрай небезпечно влаштовувати ігри під водою, або стрибати у річку з дамби чи мосту. Запливаючи на далекі відстані або не повідомляючи старшим про своє місцезнаходження, дітлахи також наражаються на небезпеку. Для більшої наочності дітлахам роздали яскраві листівки з порадами, як відпочивати аби не зашкодити собі. Маленькі співрозмовники дослухалися до порад працівників Служби порятунку та пообіцяли бути обережними. Але відповідальність за безпеку малечі покладається на дорослих. Тому рятувальники закликали громадян дбати про безпеку дітей, пояснювати про наслідки необачної поведінки та не лишати їх самих біля водойм!

Прес-служба У ДСНС в області

Кіровоградщина: на місцевих водоймах відбулися рейди
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool