Кіровоградщина: на Кременчуцькому водосховищі провели рейдову перевірку

Листопад 25, 2021 | Новини | Переглядів: 1497 | Коментарі: 0

25 листопада фахівці Світловодського водолазно-рятувального відділення АРЗ СП ГУ ДСНС в області разом із представниками управління меліорації та рибного господарства Кіровоградської області провели рейд популярними місцями вилову риби з метою роз’яснення правил спортивного рибальства.

Захід відбувся на Кременчуцькому водосховищі у м. Світловодськ.

Під час рейду працівники Служби порятунку Кіровоградщини провели серед рибалок профілактичні бесіди на тему правил безпеки під час риболовлі. Зокрема, рятувальники нагадали, що з приходом зими збільшуються ризики загибелі людей під час риболовлі на кризі. Під час розмови з громадянами рятувальники цікавились, яких заходів вони вживають, щоб не допустити нещасного випадку. Виявилось, що більшість рибалок чітко знає правила безпеки, проте не кожен дотримується їх у житті, сподіваючись на щасливу долю. Рятувальники нагадали рибалкам, що не можна ризикувати життям, виходячи на риболовлю без засобів порятунку. Крім того, варто чітко знати, як поводитись, якщо опинився у воді, або став свідком нещасного випадку з іншою людиною. Та особливо пильно слід дбати про дітей, якщо береш їх на риболовлю, – про це повинні пам’ятати усі батьки.

Інформація, підкріплена наочністю, засвоюється набагато міцніше, тому рибалки отримали застережні листівки, де усі важливі правила викладені у формі коротких тез.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool