Кіровоградщина: на кінному заводі врятовано понад 85 коней (фото)

Березень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

6 березня опівночі до державного пожежно-рятувального загону №2 м.Олександрії надійшло повідомлення від жительки с. Лікарівка Олександрійського району про те, що горить тамбур одного з відділень Олександрійської філії кінного заводу ДП «Конярство України».

На місце події виїхало три одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Як з’ясувалося, при нічному обході охоронець помітила, що з тамбура конюшні йде дим. Відкривши двері працівниця побачила, що горить солома. Цієї ж миті жінка та інші робітники через запасний вихід почали виводити коней. На допомогу прибули і рятувальники. Всього з приміщення вивели 75 коней та 13 лошат. Бійці Служби порятунку ліквідували пожежу, що охопила 50 м кв перекриття тамбуру. Разом з тим, у приміщенні вдалося зберегти належні умови для перебування тварин.
Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Кіровоградщина: на кінному заводі врятовано понад 85 коней (фото)

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool