Кіровоградщина: «на гарячому» затримали злодіїв

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

В ніч на понеділок на території районного центру під час здійснення обходу об’єкту, який перебуває під фізичною охороною ДСО, держохоронники біля недобудованого корпусу помітили на стаціонарному будівельному крані трьох молодиків.

Правоохоронці підійшли ближче та побачили, що чоловіки, знаходячись на опорній частині будівельного крану, на висоті близько чотирьох метрів, пилками по металу різали мідний кабель живлення.
Крадіїв працівники ДСО затримали «на гарячому». Під час проведення зовнішнього огляду у них виявили сумку зі слюсарними інструментами.
Зловмисників доставлено до райвідділу. Ними виявилися троє мешканців Устинівського району Кіровоградської області, 19, 28 та 38 років, один з яких неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності.
По даному факту проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії осіб кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.
За матеріалами УДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool